Війська рф перегруповуються під Авдіївкою

Читать на русском
Окупанти зазнали відчутних втрат у боях за Авдіївку, зараз вони потребують перегрупування, щоб спробувати йти далі.
Генштаб ЗСУ

Російським військовим доводиться перегруповуватися на Авдіївському напрямку, бо вони зазнали великих втрат. Через це вони не можуть йти далі.

Про це заявив речник Об'єднаного пресцентру сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун в ефірі телемарафону в середу, 25 жовтня.

Війська рф намагаються перерізати дорогу до АвдіївкиТраса за 22 кілометри до міста постійно під обстрілами. Це дуже ускладнює евакуацію та логістику.

«Ворог перегруповується, бо зазнав лише за останній тиждень майже 3000 втрат на Донеччині. Навіть для росії це досить відчутно, і ворог потребує перегрупування, щоб спробувати йти далі», – розповів він.

Штупун зазначив, що ворог активно застосовує авіацію, зокрема й уночі. За три дні в районі Авдіївки було скинуто майже півсотні УАБів.

«Керовані авіабомби використовуються вночі, а вдень ворог намагається просуватися. Наші воїни стійко тримають оборону, безуспішними були наступальні дії ворога в районах Степового, Авдіївки, Сєверного та Невельського», – запевнив Штупун.

За його словами, там захлинулося понад 10 атак супротивника.

Нагадаємо, росіяни вже два тижні активно штурмують Авдіївку. При цьому зазнають колосальних втрат. У розвідці Британії оцінили, чи зможуть росіяни оточити Авдіївку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: