Понад 550 ракет ХАМАС упали в Секторі Газа під час невдалих запусків – ЦАХАЛ

Читать на русском
Також речник ЦАХАЛу контрадмірал Даніель Хагарі заявив, що п'ята частина ракет, випущених минулої доби по Ізраїлю, впала на території Гази.
Ілюстративне фотоУкрінформ

В Армії оборони Ізраїлю опублікували тепловізійні кадри, на яких видно, як невдалі запуски ракет бойовиками ХАМАС із Сектора Газа упали на територію самого анклава.

Про це повідомляє місцеве видання Times of Israel.

Згідно з даними ЦАХАЛу, з початку нападу терористичного угрупування, 7 жовтня, понад 550 ракет, випущених по Ізраїлю, не досягли цілі, в результаті чого загинули палестинці.

Як зазначається, при цьому сьогодні, 21 жовтня, речник ЦАХАЛу контрадмірал Даніель Хагарі заявив, що п'ята частина ракет, випущених минулої доби по Ізраїлю, впала на території Гази.

Нагадаємо, 17 жовтня у секторі Газа під удар потрапила лікарня. Повідомлялося, що «загинули кілька сотень людей». Угруповання ХАМАС звинуватило в атаці Ізраїль.

Наступного дня ЦАХАЛ представив результати розслідування, щоб довести свою непричетність до атаки. В армії Ізраїлю заявили, що причиною вибуху в лікарні став невдалий запуск ракети «Ісламським джихадом».

Також підконтрольне угрупованню ХАМАС Міністерство охорони здоров'я Гази заявило, що станом на 21 жовтня внаслідок бойових дій на Близькому Сході загинули вже 4 358 палестинців.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: