Напад на Ізраїль: ЦАХАЛ зафіксував мінометні удари по своїй території із Сирії

Читать на русском
Також сили оборони повідомили, що солдати ЦАХАЛ відповідають артилерійськими та мінометними снарядами в напрямку джерела обстрілу в Сирії.
Ілюстративнефото: zn.ua

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) повідомила, що зафіксовано кілька запусків із Сирії по території країни ввечері 10 жовтня.

Про це повідомляє liga.net у Телеграмі, з посиланням на Ізраїльські сили оборони.

Напад на Ізраїль: які країни підтримали ХАМАС, а які – зберігають нейтралітетКраїни Заходу підтримують Ізраїль та засуджують напад ХАМАС. Які країни вважають за краще залишатися нейтральними чи підтримали бойовиків – на інфографіці.

«Нещодавно було ідентифіковано кілька запусків із Сирії на територію Ізраїлю, частина з яких перетнула територію країни та, ймовірно, впала на відкритій місцевості», - йдеться у повідомленні.

Також сили оборони повідомили, що солдати ЦАХАЛ відповідають артилерійськими та мінометними снарядами в напрямку джерела обстрілу в Сирії.

Нагадаємо, раніше ізраїльські війська заявили, що Ліван завдав ударів по їхній території, відтак вони атакували у відповідь.

А нещодавно в Ізраїлі заявили про перехід до «повноцінного наступу» на Сектор Гази.

Також армія Ізраїлю повідомила про ліквідацію двох високопоставлених чиновників ХАМАС.

Напередодні Армія оборони Ізраїлю заявила, що за ніч вразила понад 200 цілей терористичного угрупування ХАМАС у секторі Газа.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: