В Ізраїлі заявили про перехід до «повноцінного наступу» на Сектор Гази

Читать на русском
У ЦАХАЛ заявили, що знищення високопоставлених членів ХАМАС є головним пріоритетом для Ізраїлю.
AFP/Getty Images

Міністр оборони Ізраїлю Йоав Галант заявив, що станом на вечір 10 жовтня Ізраїль переходить до «повноцінного наступу» на Сектор Гази.

Про це повідомляє видання The Times of Israel.

Напад на Ізраїль: які країни підтримали ХАМАС, а які – зберігають нейтралітетКраїни Заходу підтримують Ізраїль та засуджують напад ХАМАС. Які країни вважають за краще залишатися нейтральними чи підтримали бойовиків – на інфографіці.

«Я зняв усі обмеження, ми відновили контроль над територією і переходимо до повноцінного наступу. У вас буде можливість змінити реальність тут. Ви бачили, яку ціну доводиться платити, і ви побачите зміни. ХАМАС хотів змін у Газі, але все зміниться на 180 градусів від того, про що він думав. Вони пошкодують про цей момент, Газа ніколи не повернеться до того, що було. Хто б не прийшов обезголовлювати, вбивати жінок, жертв Голокосту - ми знищимо його всіма силами і без компромісів», - заявив керівник Міноборони країни.

Як зазначається, Галлант це заявив військам на кордоні із Сектором Газа.

Згодом речник ЦАХАЛу контр-адмірал Даніель Хагарі заявив, що знищення високопоставлених членів ХАМАС є головним пріоритетом.

Згідно зі словами Хагарі, ЦАХАЛ не припинить зусиль з ліквідації високопоставлених представників ХАМАСу.

Нагадаємо, раніше армія Ізраїлю повідомила про ліквідацію двох високопоставлених чиновників ХАМАС.

Напередодні Армія оборони Ізраїлю заявила, що за ніч вразила понад 200 цілей терористичного угрупування ХАМАС у секторі Газа.

А прем'єр-міністр Біньямін Нетаньяху оголосив, що Ізраїль переходить до масованої атаки на ХАМАС, якої ще ніколи не було.

Водночас, кількість загиблих в Ізраїлі перевищила тисячу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: