Переговорів з ХАМАС не буде, тероризм потрібно викорінювати – представник Ізраїлю в ООН

Читать на русском
Ізраїль не вестиме переговори з бойовиками ХАМАС, оскільки має намір знищити терористичне угруповання.
Постійний представник Ізраїлю в ООН Гілад ЕрданФото: The Washington Post

Ізраїль не має наміру вести переговори з бойовиками терористичного угруповання ХАМАС, бо вважає, що рух необхідно знищити.

Про це заявив постійний представник Ізраїлю при ООН Гілад Ердан, передає CNN.

Ізраїль досягне кожного місця, де ховається ХАМАС – НетаньягуІзраїль вступає в довгу і важку війну, нав’язану атакою ХАМАС. Про це заявив прем'єр-міністр країни Беньямін Нетаньягу.

«Епоха розмов із цими дикунами завершена. Настав час знищити терористичну інфраструктуру ХАМАС, повністю стерти її, щоб такі жахи більше не повторилися», – сказав він.

Він також наголосив, що Ізраїль перебуває в стані війни, громадяни країни знаходяться у заручниках у Газі, а ракетні обстріли міст продовжуються.

«Ми повністю зосереджені на досягненні нашої мети – усуненні цих загроз для наших громадян», – додав він.

Крім того, Ердан закликав світову спільноту відреагувати на «задокументовані воєнні злочини» бойовиків ХАМАС та засудити «безжальні терористичні атаки» на Ізраїль.

«Ізраїлю потрібна стійка підтримка, щоб захистити себе та ддя захисту вільного світу», – підкреслив дипломат.

Нагадаємо, 7 жовтня палестинське угруповання ХАМАС атакувало Ізраїль, його бойовики вторглися в населені пункти на лінії розмежування та захопили низку військових об'єктів.

Армія Ізраїлю у відповідь розпочала операцію під назвою «Залізні мечі». В уряді країни оголосили, що вона перейшла у стан війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: