Ізраїль атакував військові об'єкти та штаби ХАМАС – деталі

Читать на русском
Також ЦАХАЛ повідомив, що авіація атакувала групи бойовиків ХАМАС біля паркану на кордоні Ізраїля та Сектора Газа.
фото: nv.ua

Армія оборони Ізраїля заявила, що атакувала 17 військових об'єктів та 4 оперативні штаби бойовиків ХАМАС у Секторі Газа.

Про це повідомляє пресслужба ЦАХАЛ.

«За останні кілька годин десятки бойових літаків та інших літаків ЦАХАЛу атакували 17 військових об'єктів і 4 оперативні штаби терористичної організації ХАМАС по всьому Сектору Газа», - йдеться у повідомленні.

Повітряні сили Ізраїля підтвердили відповідну інформацію. Пізніше ЦАХАЛ повідомив, що авіація атакувала групи бойовиків ХАМАС біля паркану на кордоні Ізраїля та Сектора Газа.

Також вони завдали низки ударів з безпілотників по кількох терористах ХАМАС.

Як відомо, через безпрецедентну атаку терористів ХАМАС в Ізраїлі вже щонайменше 40 загиблих, сотні поранених, багато озброєних людей атакують будинки на півдні країни.

Міністерство охорони здоров'я країни повідомляє, що 545 людей були госпіталізовані з початку масової атаки ХАМАС.

עשרות מטוסי קרב של צה"ל תקפו מטרות של ארגון הטרור חמאס ברצועת עזה | את"צהפצות צה"ל

תיעוד מתקיפות חיל האוויר | את"צהפצות צה"ל

Тим часом, почалося екстрене засідання уряду Ізраїлю. Нетаньягу закликав усіх мешканців Ізраїлю об'єднатися заради перемоги у війні. Очікуються силові рішення, звернення до нації та діаспори у світі.

Нагадаємо, сьогодні вранці по території Ізраїлю було завдано масованого ракетного удару з боку Сектору Гази. Крім того, повідомляється про проникнення членів ХАМАСу на територію країни. Армія оборони Ізраїлю оголосила про початок операції у відповідь на несподіваний напад бойовиків ХАМАС.

Через атаку ХАМАС загинули вже щонайменше 22 особи та ще понад 500 отримали поранення.

На всій території Ізраїлю запровадили надзвичайний стан. Тим часом Міністерство закордонних справ України створило оперативний штаб для допомоги українцям, які перебувають в країні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: