Ізраїль досягне кожного місця, де ховається ХАМАС – Нетаньягу

Читать на русском
Ізраїль вступає в довгу і важку війну, нав’язану атакою ХАМАС. Про це заявив прем'єр-міністр країни Беньямін Нетаньягу.
Фото: aussiedlerbote.de

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що країна використає усю свою міць для знищення збройного формування ХАМАС і порадив жителям Гази «тікати негайно».

Про це пише Haaretz.

«ХАМАС прагне вбити нас усіх. Це ворог, який викрадає людей похилого віку, дітей, молодих дівчат. Ворог, який вбиває наших мирних жителів. Те, що сталося сьогодні, ніколи раніше не було в Ізраїлі, і я зроблю все можливе, щоб це ніколи не повторилося. Весь уряд підтримує це рішення. ЦАХАЛ негайно використає всю свою міць, щоб знищити потенціал ХАМАСу. Ми боротимемося з ними до переможного кінця і помстимося за цей чорний день, який вони підготували для Ізраїлю і його народу. Ми виграємо цю війну, але ціна буде нестерпно високою», – сказав прем'єр-міністр.

Також він наголосив, що «Ізраїль досягне кожного місця, де ховається ХАМАС» і закликав жителів Гази «негайно покинути ці місця».

Крім того, прем'єр Ізраїлю оголосив, що країна розпочинає наступ, який «триватиме без застережень і без перепочинку – до досягнення цілей».

«Ми вступаємо в довгу і важку війну. Війна була нав’язана нам через смертоносну атаку ХАМАС.

Перший етап закінчується в ці години знищенням більшості сил противника, які проникли на нашу територію», – написав політик у соцмережі X.

Раніше Нетаньягу заявив, що його країна перебуває «у стані війни», а не загострення конфлікту з Палестиною.

Як повідомлялося, по центральних та південних районах Ізраїлю 7 жовтня вранці було завдано масованого ракетного удару.

Нагадаємо, унаслідок масштабної атаки ХАМАС по Ізраїлю загинуло щонайменше 250 осіб, але кількість жертв постійно зростає.

Також повідомлялося, що в результаті бойових дій в Ізраїлі могла загинути громадянка України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: