«Бавовна» у Криму: в окупованому Севастополі після вибухів сталася пожежа

Читать на русском
Кримські телеграм-канали повідомляють про вибухи в районі мису Фіолент в окупованому Севастополі.
Ілюстративне фотоGetty Images

У тимчасово окупованому Севастополі в районі мису Фіолент було чутно потужний вибух в неділю ввечері, 17 вересня. У цьому районі є частини ППО та РЕБ окупантів.

Про це повідомляють місцеві Телеграм-канали.

Окупантський канал «ЧП Севастополь» повідомляє, що в районі Фіолента чули вибухи.

При цьому, «Крымский ветер» повідомляє, що в районі мису Фіолент, попередньо, вибух у районі частини радіо-радіотехнічної розвідки або частини ППО – вони розташовані поруч.

«У районі мису Фіолент у Севастополі якийсь великий бабах. Попередньо, вибух у районі частини радіотехнічної розвідки чи частини ППО - вони розташовані поруч», - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що машини швидкої допомоги із включеними сиренами помчали у бік Фіолента.

Інформації про подію від окупаційної влади півострова поки немає.

Згодом, о 21:25 у місті знову пролунали вибухи. За попередньою інформацією росіян, вони начебто збили два українських БПЛА.

Нагадаємо, 13 вересня українські військові вдарили по судноремонтному заводу у Севастополі. Було пошкоджено дизель-електричний підводний човен «Ростов-на-Дону» та десантний корабель «Мінськ», які стояли в бухті. Того ж дня з'явилися фото пошкоджених кораблів рф.

Здійснити атаку на тимчасово окупований Севастополь у Криму, де було знищено два російські кораблі, допомогли бійці Сил спеціальних операцій. Вони розповіли нові деталі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: