Севастополь – один з етапів операції: в ОК Південь анонсували нові удари по об'єктах рф у Криму

Читать на русском
Удар по кораблях Чорноморського флоту рф в Севастополі є лише одним із елементів великої операції Збройних сил України. Про це заявила керівниця об’єднаного пресцентру ОК Південь Наталія Гуменюк.
Фото: Courtesy Photo

Удар по кораблях Чорноморського флоту рф у Севастополі є лише одним із елементів великої операції Збройних сил України.

Про це заявила керівниця об'єднаного пресцентру ОК Південь Наталія Гуменюк, її цитує Еспресо.

У мережі з'явилося фото підбитого російського корабля у СевастополіЗ'явилося фото пошкодженого внаслідок нічної атаки на Севастополь великого російського десантного корабля.

За її словами, на окупантів чекає «спекотний сезон» у Криму.

«Досить багато хороших новин після цієї ночі, пов'язаних із цілями, ураженими в Севастополі. Наразі йде дорозвідка та збір інформації про вплив атаки. На Кримському півострові досить неспокійно. Ми ж, у свою чергу, незважаючи на те, що погода зараз характеризується холодними ночами, обіцяємо продовження «спекотного сезону», – сказала Гуменюк.

Вона додала, що росіяни після нічної атаки спробують посилити свою систему ППО в Криму, проте ЗСУ готові до такого сценарію.

«Вони повністю усвідомлюють рівень небезпеки, який ми здатні забезпечити і тому намагатимуться відповісти на наші дії. Ми ж готові до всього. Хочу сказати, що останні події є одним із елементів великої та потужної операції», – наголосила Гуменюк.

Нагадаємо, сьогодні вночі у Севастополі під удар потрапив морський завод, а також російські кораблі у Чорному морі. У Головному управлінні розвідки підтвердили, що в результаті було пошкоджено великий десантний корабель та підводний човен ворога.

Командувач Повітряних сил ВСУ вже подякував пілотам за відмінну бойову роботу на тлі новин про атаку на окупований Севастополь.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: