У рф заявили про збиття дронів над Кримом та Московською областю

Читать на русском
У ніч та вранці неділі, 17 вересня, у росії заявили про атаку безпілотників. ППО збила нібито одразу вісім БПЛА над Кримом і Московською областю.
ArmyInForm

У ніч та вранці неділі, 17 вересня, у росії заявили про атаку безпілотників. ППО збила нібито одразу вісім БПЛА над Кримом і Московською областю.

Про це повідомляє Міністерство оборони російської федерації.

За словами росіян, перша атака відбулася о 01:15 за московським часом. Тоді нібито черговими засобами ППО було знищено два безпілотні літальні апарати літакового типу біля західного узбережжя Криму.

А вже з 01:45 до 02:20 відбулися нові атаки на тимчасово окупований півострів. Як пише міноборони країни-окупанта, над північно-західним та східним узбережжями Криму, знищили ще чотири дрони.

Крім того, у відомстві заявили про дві атаки на Московську область. Один безпілотник нібито збили близько 01:45 над територією Істринського району, а ще один – вранці над Домодєдівським районом.

Мер Москви Сергій Собянін заявив, що в міському окрузі Істра на місці падіння осколків дрона руйнувань та постраждалих немає.

«Ще один безпілотник, який намагався здійснити атаку на Москву, збитий сьогодні вночі силами ППО у Раменському районі Московської області. Руйнувань та постраждалих після падіння уламків попередньо також немає», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, у ніч проти 17 вересня у російському місті Орел сталася пожежа на нафтобазі. Місцева влада заявила про атаку безпілотника.

Тим часом російські війська завдали удару по Україні крилатими ракетами й ударними БпЛА. Сили ППО збили 12 повітряних цілей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: