У Криму через відсутність важливих товарів загострюється гуманітарна криза – ЦНС

Читать на русском
Відповідний дефіцит палива в окупованому Криму обумовлений порушенням логістичних маршрутів з територією країни-агресора.
Ілюстративне фотоЦензор.нет

У тимчасово окупованому росією Криму загострюється гуманітарна криза. Починаючи з вересня на півострові спостерігаються проблеми з пальним для автомобілів.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Як зазначаєьться, дефіцит пального виник через зниження обсягів відвантаження цього товару з російських нафтопереробних заводів на захопленому півострові.

Окрім цього, дефіцит палива в Криму обумовлений порушенням логістичних маршрутів з територією рф та зниженою купівельною спроможністю серед жителів півострова.

«Російська окупаційна адміністрація має на меті створити нові механізми субсидування окремих мереж АЗС, щоб уникнути майбутнього зростання цін на пальне. Проте, дане рішення створить передумови для закриття тих АЗС, які не будуть отримувати субсидій», – зазначають у ЦНС.

Нагадаємо, 13 вересня українські військові вдарили по судноремонтному заводу у Севастополі. Було пошкоджено дизель-електричний підводний човен «Ростов-на-Дону» та десантний корабель «Мінськ», які стояли в бухті. Того ж дня з'явилися фото пошкоджених кораблів рф.

Раніше ми повідомляли, що росіяни почали продавати у Криму майно українців.

Додамо, що з інфографіки «Слово і діло» можна дізнатися, які шляхи повернення Криму озвучує військово-політичне керівництво.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: