У рф заявили про атаку на патрульний корабель та інші об'єкти в Криму

Читать на русском
У російському Міноборони заявили, що збили над окупованим Кримом 11 безпілотників, а також відбили атаку на патрульний корабель.
t.me/Crimeanwind

У російському Міністерстві оборони зранку 14 вересня заявили про знищення 11 безпілотників над територією окупованого Криму.

Про це йдеться у повідомленні відомства у Telegram.

Крім того, окупанти звинуватили Збройні сили України у спробі атакувати патрульний корабель Чорноморського флоту «Сергій Котов».

«14 вересня близько 05.00 Збройними силами України здійснено спробу атакувати п'ятьма безекіпажними морськими катерами патрульний корабель Чорноморського флоту «Сергій Котов» в акваторії Чорного моря. Під час відбиття атаки п'ять безекіпажних катерів противника знищено вогнем зі штатного озброєння корабля», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вранці потужний вибух прогримів під окупованою Євпаторією. За інформацією місцевих жителів, це сталося в районі однієї із військових частин окупантів.

Вчора російське міноборони заявляло про ракетну атаку на Севастополь. У Головному управлінні розвідки підтвердили, що в результаті було пошкоджено великий десантний корабель та підводний човен ворога.

У мережі також з'явилось фото пошкодженого БДК.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: