Коломойський приїхав у Київ до суду, де йому обиратимуть запобіжний захід

Читать на русском
Сьогодні олігарху Ігорю Коломойському вручили підозру за кількома статтями Кримінального кодексу.
Суспільне

Сьогодні увечері, 2 вересня, Шевченківський районний суд Києва почав обирати запобіжний захід екскерівнику Дніпропетровської ОВА, олігарху Ігорю Коломойському.

Про це повідомляє видання «Суспільне».

Від співпраці до війни: як змінювалася риторика Зеленського щодо олігархівРиторика Володимира Зеленського щодо олігархів пройшла еволюцію: від примусу до співпраці – до намірів або повернути їхній бізнес у правове поле, або знищити.

Як відомо, засідання буде проходити в закритому режимі. Журналістів пустять тільки на оголошення ухвали суду. Про це попросив адвокат Коломойського, посилаючись на те, що справа базується на персональних даних олігарха.

Також сам Коломойський заборонив його фотографувати під час розгляду справи. Суддя Ковтуненко підтримав клопотання сторони захисту.

Нагадаємо, сьогодні олігарху Ігорю Коломойському вручили підозру за кількома статтями Кримінального кодексу.

Ще у лютому Служба безпеки провела обшуки вдома в олігарха Ігоря Коломойського. Вони пройшли в рамках розслідування махінацій в «Укртатнафті» та «Укрнафті». Топменеджменту цих двох компаній повідомили про підозру.

У квітні цього року Коломойський увійшов до оновленого рейтингу мільярдерів Forbes як громадянин Ізраїлю. У ЗМІ писали, що він міг втратити українське громадянство раніше. Тоді повідомляли, що указ президента який стосується можливого позбавлення громадянства Коломойського могли і не опублікувати на офіційному сайті ОПУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: