Суд скасував право компанії Коломойського експлуатувати аеропорт у Дніпрі

Читать на русском
Дніпровський окружний адмінсуд став на бік міської влади у позові про скасування права експлуатувати місцевий аеропорт компанією, пов'язаною з олігархом.

Дніпровський окружний адміністративний суд скасував право компанії олігарха Ігоря Коломойського на експлуатацію Дніпропетровського аеропорту.

Про це написав міський голова Дніпра Борис Філатов.

«Офіційно підтверджую, що сьогодні Дніпровський окружний адміністративний суд скасував компанії Коломойського право експлуатації Дніпропетровського аеропорту. Позивачем виступила міська рада Дніпра. Третя особа – НАБУ», – повідомив мер.

За його словами, більше десяти років нікого не цікавив факт того, що, використовуючи аеропорт мільйонного міста, Коломойський монополізує повітряний простір.

Йдеться про компанію «Галтера». Саме з нею Фонд державного майна України намагався неодноразово розірвати цей договір, у тому числі через суд.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація про винесення президентом Володимиром Зеленським указу про втрату українського громадянства олігархом Ігорем Коломойським. Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов повідомив, що указ навряд чи стане публічним. Згодом ЗМІ написали, що паспорт Коломойського позначений як недійсний.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: