Знищення Іл-76 у російському Пскові: з'явилося відео спецоперації

Читать на русском
Оприлюднено відео спецоперації у Пскові, коли під час атаки на аеродром було знищено два літаки Іл-76 та ще два пошкоджено.
фото ГУР МОУ

У мережі оприлюднено ексклюзивне відео спецоперації в російському Пскові, коли під час атаки на аеродром було знищено два літаки Іл-76 та ще два пошкоджено.

Відео з логотипом ГУР виклав громадський активіст Сергій Стерненко у своєму Telegram.

Найбільші атаки на російські аеродроми: скільки літаків було пошкоджено та знищеноНайбільші атаки на російські військові аеродроми початку повномасштабної війни – на інфографіці. Цієї ночі в Пскові росіяни втратили чотири військово-транспортні літаки Іл-76.

Ролик триває 19 секунд. На ньому видно, як дрон скидає вибухівку на літаки, що стояли на аеродромі.

«Спільно з Головним управлінням розвідки за ваші кошти нами було поставлено засоби ураження, які знищили 2 Іл-76, серйозно пошкодили ще 2 та уразили ще кілька літаків. Загальна сума збитків, завданих агресору, складає близько 200 мільйонів доларів», – підписав відео Стерненко.

За його словами, під час спецоперації були задіяні українські розробки.

«Ми не звітували про цю закупівлю, поки не будемо розкривати що це були за засоби та що вони вміють, але гарантуємо — на так званій росії буде і далі вибухати!», – додав він.

Нагадаємо, в ніч на 30 серпня на росію було здійснено масовану атаку дронів. Зокрема, постраждав аеродром у Пскові. Спочатку в українській розвідці повідомляли про знищення чотирьох літаків Іл-76.

Згодом з'явилися супутникові знімки аеродрому після атаки. Деталі спецоперації також розповів голова ГУР Кирило Буданов. Він заявив, що Іл-76 на аеродромі в Пскові були уражені з території росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: