Подоляк розповів, що означає атака дронів на російський Псков

Читать на русском
Радник голови ОПУ Михайло Подоляк зазначив, що з подій сьогоднішньої ночі в Пскові є кілька висновків.
president.gov.ua

Події сьогоднішньої ночі у Пскові говорять відразу про кілька речей. Перше – війна все більше переміщається на територію росії, і її неможливо зупинити.

Таку думку висловив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter.

Найбільші атаки на російські аеродроми: скільки літаків було пошкоджено та знищеноНайбільші атаки на російські військові аеродроми початку повномасштабної війни – на інфографіці. Цієї ночі в Пскові росіяни втратили чотири військово-транспортні літаки Іл-76.

«Це наслідок втраченої фронтової складової (росія вже давно воює лише числом і лише в обороні, незважаючи на всі пропагандистські міфи) та відсутності реальних систем управління силами в регіонах (в т.ч. ППО)», – написав Подоляк.

Також він зазначив, що заклики уникати будь-яких ударів по законній території росії виглядають дивно і все одно продовжують заохочувати Кремль до продовження агресії.

«Проте Україна суворо дотримується зобов'язання не використовувати зброю своїх партнерів для завдання ударів по російській території і діє виключно в рамках принципів оборонної війни», – додав радник голови ОПУ.

Ще одна важлива річ, на його думку, те, що путін - це абсолютно непридатний для переговорів суб'єкт. Це показала історія із демонстративним вбивством Євгена Пригожина.

«Поки путін залишається президентом, війна триватиме. Затягуючи росію все глибше і глибше в безодню хаосу», – додав Подоляк.

Нагадаємо, в ніч на 30 серпня в росії заявили про масовану атаку дронів. Вибухи пролунали у Пскові, а також у російських Брянську, Тулі та Орловській області.

В аеропорту Пскова спалахнула пожежа, було знищено чотири військові літаки Іл-76. Цю інформацію підтвердили у ГУР.

У Кремлі також прокоментували атаку на Псков.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: