У Кремлі прокоментували атаку безпілотників на Псков

Читать на русском
Російські військові зараз аналізують атаку на Псков, поки вони не знають, звідки саме летіли дрони.
sputnik.by

Російські військові зараз аналізують атаку дронами на Псков і готуються вжити заходів, щоб така ситуація не повторилася надалі.

Про це заявив прессекретар президента росії Дмитро Пєсков на брифінгу в середу, 30 серпня, передають російські ЗМІ.

Найбільші атаки на російські аеродроми: скільки літаків було пошкоджено та знищеноНайбільші атаки на російські військові аеродроми початку повномасштабної війни – на інфографіці. Цієї ночі в Пскові росіяни втратили чотири військово-транспортні літаки Іл-76.

Відповідаючи на запитання, чи розглядаються версії, що безпілотники для удару по Псковській області були запущені з Естонії чи Латвії, представник Кремля наголосив, що «це прерогатива наших військових експертів - робити висновки щодо маршрутів безпілотників».

«Я не сумніваюся, що зараз наші військові експерти працюють над цими питаннями – з'ясовуються маршрути, аналізується те, як це було зроблено для того, щоб вжити відповідних заходів щодо недопущення таких ситуацій надалі», – сказав він.

Пєсков додав, що володимиру путіну доповіли про атаку на Псков. При цьому він заявив, що подібна атака є продовженням «терористичної активності київського режиму».

Нагадаємо, в ніч на 30 серпня в росії заявили про масовану атаку дронів. Вибухи пролунали у Пскові, а також у російських Брянську, Тулі та Орловській області.

В аеропорту Пскова спалахнула пожежа, було знищено чотири військові літаки Іл-76. Цю інформацію підтвердили у ГУР.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: