Зеленський провів нараду з головою МВС: про що йшлося

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський провів тривалу нараду з міністром внутрішніх справ Ігорем Клименком.
president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський провів тривалу нараду з міністром внутрішніх справ Ігорем Клименком. Під час розмови торкнулися ряду важливих тем.

Про це президент повідомив у Telegram у четвер, 3 серпня.

Сімнадцять місяців повномасштабної війни: що обіцяє ЗеленськийЗеленський обіцяє розвиток потужного військово-промислового комплексу країни, затвердження Української доктрини та початок тренувань пілотів на F-16.

«Заслухав звіт з охорони та оборони атомних об'єктів, підготовки нацгвардійців, інших підрозділів МВС, забезпеченості боєприпасами та технікою», – написав Зеленський.

Також Клименко доповів главі держави про поточну ситуацію в регіонах, які постраждали від підриву рф Каховської ГЕС, про роботу міністерства з ліквідації наслідків та забезпечення людей усім необхідним.

Крім того, обговорювалося виконання рішень Ставки верховного головнокомандувача, зокрема щодо перевірки укриттів, контролю за їх доступністю та придатністю для громадян.

Ще Ігор Клименко поінформував президента про криміногенну ситуацію в країні, боротьбу з шахрайством та іншими порушеннями.

Нагадаємо, 1 серпня у своєму зверненні Зеленський озвучив результати доповідей силовиків, військових та розвідки. 2 серпня президент України відреагував на скандал із викликом посла Польщі до МЗС України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: