Рабіновичу повідомили про підозру у держзраді

Читать на русском
Екснардепу від ОПЗЖ Вадим Рабіновичу, який зараз переховується за кордоном, повідомили про підозру у держзраді.
dyvys.info

Колишньому народному депутату від забороненої «Опозиційної платформи – За життя» Вадиму Рабіновичу повідомили про підозру у державній зраді.

Про це повідомляє ДБР.

Кого з українських чиновників після 24 лютого запідозрили у держзраді та пособництві росіїКолишні та чинні народні депутати, міністри, мери та інші відомі чиновники, які стали підозрюваними у держзраді після початку повномасштабної війни – на інфографіці.

За даними слідства, ексдепутат поширював серед населення та політичного керівництва країн Європейського Союзу антиукраїнську пропагандистську інформацію.

«Вадим Рабінович у своїх численних виступах та інтерв’ю оприлюднював маніпулятивні висловлювання, що несли шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканості, державній, економічній та інформаційній безпеці України. Його пропагандистська діяльність допомагала керівництву російської федерації досягати своїх військово-політичних цілей та забезпечувала рф ідеологічну допомогу в проведенні підривної діяльності проти України», – заявили в Держбюро розслідувань.

Рабінович зараз переховується за кордоном. Повідомлення про підозру здійснено шляхом надсилання відповідного запиту щодо міжнародної правової допомоги до Ізраїлю.

Нагадаємо, Рабінович ще до повномасштабного вторгнення росії виїхав за кордон. Влітку минулого року президент Володимир Зеленський позбавив Рабіновича громадянства України, а у листопаді парламенту достроково забрав у нього депутатський мандат.

Учора про підозру у державній зраді повідомили колишньому нардепу, керівнику забороненої партії «Наші» Євгену Мураєву.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: