Мураєву та Рабіновичу незабаром оголосять підозри у держзраді – нардеп

Читать на русском
Євгену Мураєву та Вадиму Рабіновичу незабаром можуть оголосити про підозру у державній зраді, повідомив Гончаренко.

Євгену Мураєву, чию партію «Наші» нещодавно заборонив суд, а також народному депутату Вадиму Рабіновичу незабаром оголосять підозри у державній зраді.

Про це повідомив нардеп від «Європейської солідарності» Олексій Гончаренко.

«По заяві секретаря РНБО Данілова. Скоро будуть оголошені підозри у держзраді Мураєву та Рабіновічу. Потрібно швидше, щоб обидва не змогли втікти», – написав Гончаренко.

Янукович, Порошенко, Шарій: кому з 2014 року оголошували підозру у держзрадіПро підозру у державній зраді повідомляли Петру Порошенку, Віктору Януковичу, Анатолію Шарію, Віктору Медведчуку.

Раніше Олексій Данілов в інтерв'ю анонсував «гучні новини» щодо впливових осіб України. «Я можу сказати велику подяку нашій контррозвідці, яка відпрацювала блискуче по підготовці цього особливого періоду, який почався з лютого. Ввели багато людей, які б мали активізуватися після 24 лютого, але багато з них опинилися в зовсім інших містах, а не там, де б вони мали бути. Я вже не кажу про затримання кума путіна Віктора Медведчука нашою контррозвідкою Служби безпеки України», – сказав він.

«Ми можемо почути гучні новини. Але ви можете звернути увагу, як пропали деякі люди, які не злазили з екрану телебачення і радіомовлення нашої країни. Вони десь зникли. І ніхто не знає, де вони знаходяться. Такі були потужні люди, які б не засинали після того, як вони б не зробили той чи інший виступ або в засобах масової інформації, або в соціальних мережах. А після 24 лютого вони якось зникли», – додав він.

Зазначимо, Вадим Рабінович ще до початку повномасштабної війни виїхав до Ізраїлю.

Нагадаємо, нещодавно нардепу Олексію Ковальову повідомили про підозру у державній зраді та пособництві державі-агресору.

Крім того, у травні ДБР завершило розслідування проти колишнього нардепа Іллі Киви. Його звинувачують у держзраді, пропаганді війни, зазіханні на територіальну цілісність, закликах до захоплення державної влади та поширення комуністичної символіки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: