З Білорусі в росію повернулися п'ять порожніх літаків – «Гаюн»

Читать на русском
Російські літаки, що вилетіли 24 червня з росії до Білорусі, повернулися назад з аеродрому Мачуліщі. Весь цей час вони залишалися порожніми.
Іл-76 ПКС рфФото з відкритих джерел

В неділю, 25 червня, з Білорусі в росію повернулися п'ять порожніх військово-транспортних літаків Іл-76 ВКС рф.

Про це інформує моніторингова група «Беларускі Гаюн».

Повідомляється, що ввечері 25 червня з аеродрому «Мачулищі» полетіли назад, на аеродром вильоту, п'ять військово-транспортних літаків Іл-76 ВКС рф, які напередодні прилетіли в Білорусь із Пскова.

За інформацією «Гаюна», літаки, як прилетіли, так і повернулися назад порожніми. Тобто, вони просто пробули добу на білоруському аеродромі.

«Не можна виключати, що метою прильоту було перекидання військового контингенту з Білорусі в рф для придушення «заколоту Пригожина». На це вказує той факт, що літаки добу просто перебували в Білорусі без ознак будь-якої активності», – зазначає «Беларускі Гаюн».

Нагадаємо, білоруський диктатор Олександр Лукашенко переконав власника ПВК «Вагнер» Євгена Пригожина розвернути свій марш за 200 кілометрів від Москви.

Цьому передував бунт Пригожина, який «похитнув» владу рф. Так, російські олігархи та політики почали масово залишати Москву на приватних літаках.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: