На Харківщині автомобіль підірвався на вибухівці, є загибла, постраждали діти

Читать на русском
Сьогодні, 2 червня, у Богодухівському районі Харківської області автомобіль підірвався на вибуховому пристрої.
Getty Image

Сьогодні, 2 червня, у Богодухівському районі Харківської області автомобіль підірвався на вибуховому пристрої.

Про це у Telegram повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Розмінування України: скільки вибухонебезпечних предметів знищується щомісяцяЗ початку великої війни сапери очистили від вибухонебезпечних предметів 875,4 квадратних кілометрів території України. Детальна статистика – на інфографіці.

Трагічний інцидент трапився у п’ятницю, 2 червня, близько 12:00 в поблизу сіл Морозова Долина та Леміщине Богодухівського району. Внаслідок вибуху загинула жінка, троє дітей отримали важкі поранення.

«Сьогодні близько 12:00 в поблизу сіл Морозова Долина та Леміщине Богодухівського району на невідомому вибуховому пристрої підірвався автомобіль, в якому їхала сім'я з трьома дітьми», – пише Синєгубов.

Загиблою виявилась 37-річна жінка. Важких поранень зазнали дві дівчинки 12-ти та 15-ти років та 12-річний хлопчик. Усі постраждалі госпіталізовані, наразі медики борються за їхні життя.

Нагадаємо, на Чернігівщині у вівторок, 23 травня, двоє місцевих жителів підірвались на вибуховому пристрої – один загинув, інший дістав поранення. Також писали, що на Херсонщині через російську міну важко травмувався юнак.

Відзначимо, зважаючи на масштаби забруднення, Україні може знадобитися 70 років для розмінування території.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: