На Херсонщині через обстріли рф поранені двоє цивільних та один постраждалий від міни

Читать на русском
Російські загарбники вдарили по житлових будинках села Львове Херсонської області, чоловік та його син отримали поранення. Також через російську міну важко травмувався юнак.
Суспільне

У понеділок, 15 травня, російські загарбники вдарили по житлових будинках села Львове Херсонської області, чоловік та його син отримали поранення. В іншому селі через російську міну важко травмувався юнак.

Про це повідомляє голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у Телеграмі.

«Російська армія вдарила по селу Львове Тягинської громади, – вкотре гатили по житлових будинках. Через обстріл поранення отримав 79-річний чоловік та його 48-річний син», – зазначив Прокудін.

Згідно з його словами, українські військові доставили постраждалих до медзакладу в Херсоні. Нині лікарі надають їм необхідну допомогу.

Водночас, у селі Трифонівка Великоолександрівської громади 17-річний хлопець натрапив на вибухівку, залишено російськими окупантами. Внаслідок детонації він отримав тяжкі травми. Пораненого госпіталізовано до найближчого медзакладу, готується його евакуація до лікарні в Кривому Розі.

Нагадаємо, що у понеділок, 15 травня, російські окупаційні війська обстрілювали Дніпропетровську область, місто Нікополь потерпало найбільше. Внаслідок атаки троє осіб поранені, серед них підліток.

Також російська окупаційна армія протягом понеділка, 15 травня, 12 разів атакувала з різних видів зброї прикордонні громади Сумської області. Було зафіксовано 136 вибухів.

У ніч проти 16 травня під час повітряної тривоги в українській столиці працюють підрозділи ППО. Зафіксовано падіння уламків в Оболонському, Шевченківському та Дарницькому районах Києва.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: