Українські захисники просунулися під Бахмутом ще на 700м – у ЗСУ розповіли деталі

Читать на русском
При спробі повернути відбиті раніше українськими бійцями позиції, підрозділи 72-ї бригади ЗС рф зазнали поразки і були розбиті у мотлох.
facebook.com/ab3.army/

Третя окрема штурмова бригада у складі Сухопутних військ ЗСУ просунулася ще на 700 м углиб на околицях Бахмута.

Про це 3-я ОШБр повідомляє на сторінці у Фейсбук.

Як зазначається, бійці бригади впевнено рухаються вперед, успішно відбиваючи атаки супротивника.

Бої за Бахмут: хто з військово-політичного керівництва України приїжджав у місто та його околиціНайчастіше у Бахмуті та на Бахмутському напрямку буває Олександр Сирський. Хтось ще з військово-політичного керівництва приїжджав туди – на інфографіці.

«Третя штурмова бригада продовжує вибивати окупантів із позицій під Бахмутом! 1730м у довжину, та в глиб — ще 700м зачищеної від ворога території. При спробі повернути відбиті раніше українськими бійцями позиції, підрозділи 72-ї бригади ЗС рф зазнали поразки — розбиті у мотлох. Лише за вчорашні бої було знищено 23 окупанта, а понад 40 стали «трьохсотими». Ліквідовано і ворожу техніку, зокрема танки», - йдеться у повідомленні українських захисників.

При цьому, у бригаді уточнили, що завдання виконано бійцями 2-го штурмового батальйону.

Нагадаємо, 20 травня ватажок російської ПВК «Вагнер» Євген Пригожин вкотре заявив про окупацію росією Бахмута. Президент України Володимир Зеленський, у свою чергу, спростував цю заяву.

Збройні сили України продовжують зберігати контроль над частиною Бахмута, незважаючи на заяви окупантів про взяття міста.

Також сьогодні під прицільним ворожим вогнем із Бахмута вдалося евакуювати людей.

На інфографіці «Слово і діло» можна побачити хронологію оборони міста.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: