Рф перекинула ще кілька батальйонів для захоплення Бахмута – британська розвідка

Читать на русском
За останні чотири дні загарбники перекинули декілька батальйонів для посилення Бахмутського напрямку, щоб заявити хоч про якісь успіхи у війні.
Getty Image

За останні чотири дні загарбники перекинули декілька батальйонів для посилення Бахмутського напрямку, щоб заявити хоч про якісь успіхи у війні.

Про це повідомляє британська розвідка.

Розвідники стверджують, що росіяни перемістили додаткові сили до Бахмута через тактичні успіхи українських військ на флангах в середині травня. Крім того, причиною для цього вважають і публічно висловлені сумніви щодо готовності сил ПВК «Вагнер» продовжувати бойові дії в цьому секторі.

«Зважаючи на те, що росія, ймовірно, зберігає в Україні відносно невелику кількість бойових підрозділів, які не взяли на себе зобов'язань, ця передислокація свідчить про значні зобов'язання російського командування», – зазначають у повідомленні.

Зважаючи на такі дії, можна припустити, що російське керівництво продовжує розглядати захоплення Бахмута як ключову найближчу військову мету, що дозволить йому заявити про певний успіх у війні.

Нагадаємо, деякі російські блогери стверджували, що ЗСУ нібито не в змозі витримувати тривалі локальні контратаки в районі Бахмута. Проте російські сили на флангах, скоріш за все, залишаються слабкими.

Раніше писали, що навколо Бахмута росіяни вимушені перейти в оборону, до якої вони не дуже добре підготовлені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: