Президент США назвав кількість ліквідованих у Бахмуті росіян

Читать на русском
Станом на 21 травня російська армія втратила у боях за Бахмут вже понад 100 тисяч своїх військових.
Getty Image

Станом на 21 травня російська армія втратила у боях за Бахмут вже понад 100 тисяч своїх військових.

Про це повідомив президент США Джо Байден під час пресконференції після саміту G7.

У боях за Бахмут, що на Донеччині російська армія втратила вже понад 100 тисяч своїх бійців. Байден наголосив, що місто зруйноване вщент.

«Про Бахмут говорять - втратили його чи ні. Правда в тому, що Росія зазнала втрат понад 100 тисяч осіб у Бахмуті. Це тяжко буде замінити. Не важливо, окупований він чи ні - там все одно не залишилось багато будівель. Це суттєво зруйноване місто. Але їм вдалося скувати дуже багато російських військ, включно з групою Вагнера», – розповів він.

Варто відзначити, що під час свого виступу президент США додав, що літаки F-16 не допомогли б українській армії в Бахмуті.

Нагадаємо, 20 травня ватажок російської ПВК «Вагнер» Євген Пригожин вкотре заявив про окупацію росією Бахмута. Президент України Володимир Зеленський, у свою чергу, спростував цю заяву.

Збройні сили України продовжують зберігати контроль над частиною Бахмута, незважаючи на заяви окупантів про взяття міста.

Пропри все, сьогодні евакуаційна група поліції «Білий Янгол» та українські військові під прицільним вогнем ворога евакуювали з міста десятьох людей.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: