Путіна не було на Херсонщині, туди їздив його двійник – Данілов

Читать на русском
Російський диктатор володимир путін не відвідував територію Херсонської області, незважаючи на заяви російських пропагандистів та представників країни-окупанта. Таку заяву зробив секретар РНБО.
Фото: РНБО

Російський диктатор володимир путін не відвідував територію Херсонської області, незважаючи на заяви російських пропагандистів та представників країни-окупанта.

Про це в ефірі телемарафону розповіла секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов.

Які українські міста незаконно відвідував путінЗ усіх окупованих територій України путін їздив лише до Криму та Маріуполя. На півострові з 2014 року він був близько двох десятків разів.

За його словами, путін не міг приїхати на Херсонщину, оскільки будь-яка поїздка диктатора потребує тижнів підготовки та суворого карантину.

«Ніякого путіна там не було, це достеменно відома річ. Щоб поспілкуватися з Путіним, потрібно спочатку провести 10-14 днів на карантині. Якщо це зустріч із якимись іноземними представниками, то потрібно, щоб вони перебували за 18 метрів від терориста номер один», – заявив Данілов.

За його словами, український регіон відвідував двійник президента країни-окупанта.

«Путіна там фізично не було і не могло бути. Тому що якщо відбуваються якісь поїздки, це зазвичай тривала процедура, підготовчий процес відбувається щонайменше 2-3 тижнів. Жодних експромтів там уже давно немає», – наголосив секретар РНБО.

Нагадаємо, у кремлі заявили, що президент Росії володимир путін нібито відвідав штаб угруповання військ на Херсонському напрямку, а також штаб національної гвардії у «ЛНР».

У середині березня у кремлі повідомили, що путін вночі нібито відвідав окупований та зруйнований Маріуполь.

У Міноборони України зазначили, що поїздка російського президента недарма відбулася саме у нічний час.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: