Пригожин запропонував путіну оголосити про завершення війни

Читать на русском
Для влади росії і для російського суспільства необхідно поставити якусь жирну крапку в так званій СВО, заявив очільник вагнерівців.

Засновник ПВК «Вагнер» Євген Пригожин закликав владу рф оголосити про закінчення війни і зосередитися на вже захоплених територіях України.

Про це повідомила пресслужба «кухаря путіна».

«Для влади рф і для суспільства загалом необхідно поставити якусь жирну крапку в СВО. Ідеально – це оголосити про закінчення СВО, повідомити всім про те, що росія досягла запланованих результатів, і в якомусь сенсі ми дійсно їх досягли. Ми перемололи величезну кількість бійців ЗСУ і можемо самі перед собою відзвітувати про те, що завдання СВО виконано» – міркує Пригожин.

Кадиров, Пригожин, Гіркін: що собою являють найодіозніші обличчя путінської росіїРамзан Кадиров, Євген Пригожин, Ігор Гіркін – що спільного у трьох головних критиків військового командування росії.

Також він стверджує, що «теоретично росія цю жирну крапку вже отримала шляхом знищення великої частини активного чоловічого населення України, шляхом залякування іншої її частини, яка втекла до Європи».

Крім того, терорист наголошує на тому, що «росія відрізала Азовське і великий шматок Чорного моря, захопила жирний шматок території України і створила сухопутний коридор до Криму». Отже, потрібно лише «намертво закріпитися на тих територіях, які вже є».

У той же час очільник «вагнерівців» зауважує, що є «проблема», спричинена війною.

«Якщо раніше Україна була частиною колишньої росії, то тепер це абсолютно національно-орієнтована держава», – зазначив Пригожин.

Нагадаємо, за інформацією розвідки Британії, Міноборони росії та «вагнерівці» покращили взаємодію, наступають на Бахмут.

Раніше в ISW заявляли, що метою кремля є дискредитація ПВК «Вагнер».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: