«Як і належить злочинцеві»: до Міноборони відреагували на нічний візит путіна до Маріуполя

Читать на русском
У військовому відомстві знайшли щонайменше дві причини, чому президент країни-окупанта міг приїхати до українського міста саме вночі.

Російський диктатор володимир путін неспроста відвідав тимчасово окупований Маріуполь Донецької області саме у нічний час.

Про це заявили у пресслужбі Міністерства оборони України.

Естонські розвідники розповіли, хто в росії загрожує владі путінаВласник ПВК Вагнер Євген Пригожин та голова Чечні Рамзан Кадиров розширили свою владу та набрати більшої популярності серед російської громадськості ніж путін.

У військовому відомстві знайшли щонайменше дві причини, чому президент країни-окупанта приїхав до українського міста вночі.

«Як і належить злочинцеві, путін відвідав український Маріуполь під покровом ночі. Насамперед тому, що так безпечніше», – зазначили у заяві.

Крім того, за словами представників Міноборони, вночі не видно масштабів руйнувань, які російська армія завдала місту.

Нагадаємо, про поїздку путіна до Маріуполя повідомили росЗМІ. При цьому жодних фото- та відеоматеріалів, що підтверджують поїздку диктатора до Маріуполя, не було опубліковано.

У п'ятницю, 17 березня, Міжнародний кримінальний суд у Гаазі видав міжнародний ордер на арешт російського диктатора, а також уповноваженого рф з прав дитини Марії Львова-Бєлова. У МКС вважають, що вони відповідають за скоєння воєнного злочину, а саме за незаконну депортацію дітей з України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: