У рф заявили, що путін приїжджав в окуповані Херсонську та Луганську області

Читать на русском
У кремлі заявили, що путін без попередньої підготовки нібито приїхав до штабу угруповання військ на Херсонському напрямку, а також до штабу нацгвадії в ЛНР.
Фото: ТАРС

У кремлі заявили, що президент росії володимир путін нібито відвідав штаб угруповання військ на Херсонському напрямку, а також штаб національної гвардії в «ЛНР».

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Які українські міста незаконно відвідував путінЗ усіх окупованих територій України путін їздив лише до Криму та Маріуполя. На півострові з 2014 року він був близько двох десятків разів.

«Володимир путін у штабі угруповання військ «Дніпро» у Херсонській області заслухав доповіді командувача ВДВ генерал-полковника Михайла Теплинського, командувача угрупуванням військ «Дніпро» генерал-полковника Олега Макаревича та інших воєначальників», – заявили у кремлі.

Путін на нараді захотів дізнатися, «як складається ситуація», і попросив генералів «висловити свої міркування».

Крім того, за інформацією кремля, путін нібито приїжджав до штабу національної гвардії «Схід» в окупованій Луганській області, «де прийняв доповіді генерал-полковника Олександра Лапіна, інших вищих офіцерів про ситуацію на цьому напрямі».

Нагадаємо, 19 березня у кремлі повідомили, що путін вночі нібито відвідав окупований та зруйнований Маріуполь.

У Міноборони України зазначили, що поїздка російського президента непроста відбулася саме в нічний час.

Втім, в українській розвідці заявили про відсутність доказів того, що саме путін, а не його двійник приїжджав до Маріуполя.

З інфографіки «Слово і діло» можна дізнатися, які ще українські міста незаконно відвідував президент рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: