Зеленський провів засідання Ставки: яке рішення ухвалили щодо Бахмута

Читать на русском
Члени Ставки, серед іншого, заслухали доповіді Головнокомандувача ЗСУ й командувачів оперативно-стратегічних угруповань військ про актуальну ситуацію на фронті.
Фото: Офіс президента України

Президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача.

Про це у вівторок, 14 березня, розповіли у пресслужбі Офісу президента.

Битва за Бахмут: хронологія оборони містаЗапеклі бої за Бахмут, під час яких росія втрачає тисячі своїх військових, тривають із липня. Хронологія оборони міста – на інфографіці.

Члени Ставки заслухали доповіді військового командування про актуальну ситуацію на фронті та обговорили ситуацію навколо Бахмута.

В результаті обговорення було ухвалено рішення продовжувати обороняти місто.

«Розглянувши хід оборонної операції на Бахмутському напрямку, всі члени Ставки висловили спільну позицію щодо подальшого утримання та захисту міста Бахмута», – повідомили в ОПУ.

Також на засіданні порушувалися питання забезпечення озброєнням та боєприпасами підрозділів ЗСУ на передовій та обговорювалися темпи надходження техніки та озброєння від партнерів України.

Нагадаємо, в Міноборони днями повідомили, що росіяни розпочали нову інформаційну атаку щодо Бахмута.

Станом на середину березня бої між українськими воїнами та окупантами продовжуються на околицях Бахмута і навіть на деяких вулицях. Напередодні в НАТО заявили, що росія втратила в боях за Бахмут уп'ятеро більше солдатів, ніж ЗСУ.

Раніше президент Володимир Зеленський назвав дві причини, чому ЗСУ мають утримати Бахмут.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: