Ефект від оборони Бахмута буде помітний у найближчому майбутньому – Данілов

Читать на русском
Данілов зазначив, що росіяни продовжують зазнавати величезних втрат на цьому напрямі, і незабаром усі побачать результат від рішення обороняти Бахмут.

Секретар РНБО Олексій Данілов висловився про рішення керівництва країни продовжити операцію із оборони Бахмута.

Свою думку він озвучив 11 березня в ефірі телемарафону.

Росіяни розпочали нову інформаційну атаку щодо Бахмуту: у Міноборони розповіли подробиціРосіяни шляхом вкидів намагаються посіяти серед українців сумніви щодо необхідності оборони Бахмута, а також дискредитувати українське військове керівництво.

За його словами, питання оборони Бахмута порушувалося на всіх нещодавніх засіданнях Ставки Верховного Головнокомандувача. Востаннє цю тему обговорювали 10 березня.

Данілов зазначив, що росіяни продовжують зазнавати величезних втрат на цьому напрямі, і незабаром усі побачать результат від рішення обороняти Бахмут.

«Ми навіть не можемо уявити, наскільки це буде корисно для країни, для нашої армії в найближчому майбутньому. Там перелопачується величезна кількість гидоти, яка увірвалася на нашу територію. Як повідомляв генерал-полковник Сирський, там усеяно все трупами цих росіян, «вагнерівців». Їх ніхто не забирає, тому що вони нікому не потрібні», – заявив секретар РНБО.

Нагадаємо, напередодні на засіданні Ставки було обговорено доцільність оборони Бахмута. В ОПУ повідомили, що військове керівництво виступило за подальшу оборону міста.

При цьому, за даними британської розвідки, за останні чотири дні «вагнерівці» взяли під контроль більшість східної частини міста Бахмут, тепер лінія фронту проходить по його центру.

Раніше в НАТО заявили, що росія втратила в боях за Бахмут уп'ятеро більше солдатів, ніж ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: