Прикордонники ліквідували «вагнерівців» у промзоні Бахмута

Читать на русском
Українські прикордонники успішно контратакували у промзоні Бахмута. Під час боїв захисникам вдалося ліквідувати найманців Вагнера.
Getty Image

Українські прикордонники успішно контратакували у промзоні Бахмута. Під час боїв захисникам вдалося ліквідувати найманців «Вагнера».

Про це повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби.

Днями прикордонний підрозділ Луганського загону провів позиційний бій з ворожими силами в районі одного з промислових підприємств.

Розповідають, що напередодні у промзоні оборонці витримали кілька штурмових атак загарбників. Для продовження наступу «вагнерівці» закріпились в одному з цехів та накопичували сили. Щоб знищити ворожу силу, прикордонники завдали контрудару.

Прикордонники ведуть бої у промзоні БахмутаДержавна прикордонна служба України

«Так, наші бійці зі станкового гранатомета СПГ-9 знищили кулеметника, який прикривав підхід до споруди. У прорив пішла група наземної розвідки охоронців кордонів й ліквідувала вагнерівців», – зазначають у повідомленні.

Для ураження резерву найманців прикордонники облаштували засідку. З настанням темряви на штурмовиків, які саме підходили на передову, чекав сюрприз – снайпери-прикордонники знешкодили шість окупантів.

Нагадаємо, за останні чотири дні «вагнерівці» взяли під контроль більшість східної частини міста Бахмут, тепер лінія фронту проходить по його центру.

Нещодавно Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг висловив припущення, що найближчим часом Бахмут може перейти під контроль військ країни-окупанта.

У ЗСУ ж стверджують, що у НАТО не до кінця розуміють ситуацію, коли говорять про можливе «падіння Бахмута найближчими днями». Сили оборони України роблять все можливе, щоб не дати ворогові реалізувати свої плани.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: