Бої за Бахмут: Сирський розповів про ситуацію на сьогодні

Читать на русском
Ситуація навколо Бахмута на Донеччині все ще складна. Штурмові загони вагнерівців не залишають спроб прорвати оборону.

Ситуація навколо Бахмута на Донеччині все ще складна. Штурмові загони «вагнерівців» не залишають спроб прорвати оборону та просунутися до центру міста, хоч і зазнають втрат.

Про це повідомив командувач Сухопутних військ Олександр Сирський у понеділок, 13 березня, повідомляє пресслужба Міноборони.

Ефект від оборони Бахмута буде помітний у найближчому майбутньому – ДаніловДанілов зазначив, що росіяни продовжують зазнавати величезних втрат на цьому напрямі, і незабаром усі побачать результат від рішення обороняти Бахмут.

«Ситуація довкола Бахмута залишається складною. Штурмові загони Вагнера наступають з декількох напрямків, намагаючись прорвати оборону наших військ і просунутися до центральних районів міста», – розповів він.

При цьому Сирський додав, що під час жорстких боїв українські воїни завдають росіянам відчутних втрат.

Командувач Сухопутних військ наголосив, що вогнем артилеріі, танків, інших вогневих засобів відбиваються всі спроби противника захопити Бахмут.

Нагадаємо, 12 березня повідомлялося, що ворожа піхота за підтримки артилерії штурмувала опорний пункт українських прикордонників під Бахмутом. Внаслідок бойових дій було вбито 9 окупантів, ще 12 поранено.

У Міноборони днями повідомляли, що росіяни розпочали нову інформаційну атаку щодо Бахмута.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: