Окупанти розробили план втечі колаборантів із Запорізької області до Криму – ЦНС

Читать на русском
Згідно з планом, колаборанти з родинами мають втекти до Криму за 2 години до відступу російських військових.
Ілюстративне фото

У тимчасово окупованому місті Василівка Запорізької області російські загарбники розробили план евакуації до Криму співробітників так званої адміністрації та їхніх родичів. Саме так окупанти намагаються подолати панічні настрої серед колаборантів.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

«Окупанти розробили план евакуації посадовців ворожої адміністрації та їхніх родичів з тимчасово захопленої Василівки. Згідно з планом, колаборанти з родинами мають втекти до Криму за 2 години до відступу російських військових», - йдеться у повідомленні.

«У Криму все почалося, там і закінчиться»: коли і як Україна може звільнити півострівЯк Україна може повернути окупований Крим, у які терміни та як може виглядати можлива військова операція – усі прогнози.

Зазначається, що відповідним планом росіяни хочуть нівелювати панічні настрої серед колаборантів.

Нагадаємо, що війська рф продовжують створювати уявлення щодо суттєвого нарощування своїх сил та засобів у Запорізькій області.

Раніше ми повідомляли, що російські окупанти вже планують відхід з Енергодара та збираються обікрасти Запорізьку атомну електростанцію.

Також відомо, що російські загарбники продовжують звозити своїх вчителів і лікарів до тимчасово окупованого Мелітополя Запорізької області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: