У Мелітополі окупанти розселяють лікарів і вчителів з росії у студентські гуртожитки – ЦНС

Читать на русском
У Мелітополі окупанти розселяють звезених лікарів та педагогів у студентських гуртожитках, поки не знайдуть їм нічийну квартиру.

Російські загарбники продовжують звозити своїх вчителів і лікарів до тимчасово окупованого Мелітополя Запорізької області.

Про це інформує Центр національного спротиву.

Оскільки більшість спеціалістів покинули місто або відмовилися співпрацювати з окупантами, росіяни мають кадровий дефіцит. Для його заповнення вони завозять «гастролерів» з рф. Їх загарбники розселяють у студентських гуртожитках, поки не знайдуть їм вільну квартиру. Зазначається також, з міста виїхала більшість студентів.

У повідомленні також сказано, що більшість населення Мелітополя та інших окупованих населених пунктів покинули регіон. Так, окупанти і надалі селять звезених росіян у порожні помешкання українців, додали у Центрі нацспротиву.

Раніше у Центрі національного спротиву повідомляли, що ворог здійснює рейди щодо виявлення дітей, яких батьки не відпустили на «навчання» й не записали до російських осередків пропаганди. Батькам таких дітей росіяни погрожують позбавленням батьківських прав аби змусити їх віддати дитину.

Нагадаємо, окупаційна влада оголосила Мелітополь «столицею» Запорізької області.

Також повідомлялося, що у Мелітополі прогриміли вибухи: мер міста повідомив про «бавовну» в районі аеродрому.

Раніше стало відомо, що у Мелітополі загарбники змушують дітей писати листи російським солдатам.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: