Суд виніс вирок чотирьом колаборантам, які наводили вогонь на школи та лікарні

Читать на русском
Зловмисники збирали розвіддані про дислокацію Сил оборони та стан об'єктів інфраструктури у Києві та прифронтових районах Донбасу.
Фото: СБУ

Суд засудив до 12 років позбавлення волі чотирьох колаборантів, які коригували обстріл українських шкіл та лікарень.

Про це йдеться у Telegram-каналі Служби безпеки України.

За даними правоохоронців, зловмисники збирали розвіддані про дислокацію Сил оборони та технічний стан об'єктів енергетики в Києві та прифронтових районах Донбасу.

В Україні засудили бойовиків, які штурмували міста в Донецькій та Запорізькій областяхВ Україні винесли вирок трьом бойовикам, які штурмували українські міста в Донецькій та Запорізькій областях.

Окупанти, у свою чергу, використали цю інформацію для підготовки та здійснення ракетних ударів по цивільній та критичній інфраструктурі українських міст.

«Внаслідок ворожих обстрілів зафіксовано факти влучення російських ракет до будівель соціальних об'єктів, у тому числі шкіл та лікарень на сході України», – заявили представники відомства.

У СБУ повідомили, що розслідування проводили співробітники правоохоронних органів Києва, Київської, Донецької та Луганської областей за процесуального керівництва органів прокуратури.

Нагадаємо, нещодавно суд ухвалив вирок жителю Донецької області, який допомагав представникам «ДНР» збирати інформацію про об'єкти, на території яких розміщувалися Збройні сили України.

Раніше повідомлялося, що СБУ оголосила підозру двом «підлеглим» ватажка окупаційної адміністрації захопленої частини Херсонщини Володимира Сальдо.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: