На Запоріжжі ворог намагається імітувати нарощування своїх військових сил

Читать на русском
Російські війська продовжують створювати уявлення щодо суттєвого нарощування своїх сил та засобів у Запорізькій області.
Генштаб ЗСУ

Російські війська продовжують створювати уявлення щодо суттєвого нарощування своїх сил та засобів у Запорізькій області.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Осередки мережі руху опору на території тимчасово окупованої Запорізької області заявляють, що командування ЗС рф продовжує здійснювати заходи спрямовані на створення уявлення щодо суттєвого нарощування своїх сил та засобів на південному напрямку.

Заходи мають комплексний характер, оскільки здійснюються на рівні демонстраційних дій із залученням озброєння та військової техніки та суттєвого нарощення активності російських сил в медіапросторі на окупованих територіях.

«Спостерігається розосередження навколо Мелітополя таборів для підготовки мобілізованих громадян рф, з облаштуванням необхідної матеріально-навчальної бази та залученням необхідних зразків озброєння та військової техніки», – додають у повідомленні.

Варто зауважити, що ключові канали поширення інформації на території тимчасово окупованої Запорізької області наповнюються наративами щодо успішного проведення чергового етапу бойового злагодження мобілізованих військовослужбовців та подальшого формування нових підрозділів. Окупанти заявляють, що вони надалі будуть застосовані для проведення наступальних операцій на південному напрямку.

Крім цього, активно поширюється меседж про те, що контрнаступальна операція Сил оборони на Запорізькому напрямку стане «фатальним кроком» з боку вищого військово-політичного керівництва України.

Раніше повідомляли, що російські загарбники продовжують звозити своїх вчителів і лікарів до тимчасово окупованого Мелітополя Запорізької області.

Також писали, що окупанти вже планують відхід з Енергодара та збираються обікрасти Запорізьку атомну електростанцію.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: