З окупованої Луганщини до Ростова втекли озброєні «вагнерівці» – ЗМІ

Читать на русском
У росії в Ростовській області розшукують шістьох ув’язнених, які були завербовані до так званої ПВК Вагнер і втекли з окупованої Луганщини.
Українська правда

У росії в Ростовській області розшукують шістьох ув’язнених, які були завербовані до так званої ПВК «Вагнер» і втекли з окупованої Луганщини.

Про це повідомляють ростовські ЗМІ.

Відомо, що шестеро ув’язнених, які були завербовані до так званої ПВК «Вагнер», втекли зі зброєю з тренувального табору на тимчасово окупованій Луганщині. Серед них – три громадянина Узбекистану і по одному – з росії, Білорусі та Киргизії.

«Вагнерівці» на війні в Україні: удари ЗСУ по місцях розташування російських найманцівЗСУ з літа знищили бази та казарми найманців Вагнера у Кадіївці, Попасній, Сватовому на Донбасі. Докладніше – на інфографіці.

«Усі шестеро озброєні та небезпечні», – наголошують у повідомленні.

За оцінкою Білого дому, в Україні зараз перебувають близько 50 тисяч «вагнерівців»: лише 20% з них контрактники, решта – ув'язнені, яких Пригожин вербує у російських колоніях та використовує як «гарматне м'ясо».

З початку війни українські військові здійснили кілька вдалих ударів по місцях розташування найманців, докладніше – на інфографіці «Слово і діло»

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: