Прикордонники вранці відбили атаки росіян біля Бахмута, у ворога значні втрати

Читать на русском
Ворожа піхота за підтримки артилерії штурмувала опорний пункт прикордонників під Бахмутом. В результаті бойових дій було вбито 9 окупантів, ще 12 - поранено.
фото: dw.com

У Донецькій області прикордонники відбили ворожі атаки та ліквідували два десятки загарбників. Зокрема їм вдалося відбити спроби окупантів штурмувати позиції в районі Бахмута.

Про це повідомляє ДПСУ на сторінці у Телеграмі.

Як зазначається, ворожа піхота за підтримки артилерії штурмувала опорний пункт прикордонників під Бахмутом. Бійці зупинили окупантів стрілецькою зброєю та гранатометами.

Водночас, на Донеччині прикордонники відбили атаки на два опорних пункти. Підготовку стрілецьких підрозділів противника виявила аеророзвідка. Тож прикордонники-мінометники «розвіяли» штурмовиків під час їхнього висування у наступ.

«В результаті бойових дій було вбито 9 окупантів, ще 12 - поранено», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, напередодні на засіданні Ставки було обговорено доцільність оборони Бахмута. В ОПУ повідомили, що військове керівництво виступило за подальшу оборону міста.

При цьому, за даними британської розвідки, за останні чотири дні «вагнерівці» взяли під контроль більшість східної частини міста Бахмут, тепер лінія фронту проходить по його центру.

Раніше в НАТО заявили, що росія втратила в боях за Бахмут уп'ятеро більше солдатів, ніж ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: