Окупанти готують старшокласників Мелітополя до служби в армії росії – мер

Читать на русском
В окупованому росіянами Мелітополі зараз працюють менше половини шкіл, але навіть у них не вистачає вчителів та школярів.

В окупованому росіянами Мелітополі зараз працюють менше половини шкіл, але навіть у них не вистачає вчителів та школярів.

Про це 17 лютого заявив мер міста Іван Федоров.

Окупанти готують нову хвилю примусової паспортизації в МелітополіЗагарбники готують нову хвилю примусової паспортизації в тимчасово окупованому Мелітополі. Таким чином зрадники хочуть вислужитись перед своїми керівниками.

За його словами, процес навчання на окупованих територіях не має з освітою нічого спільного. Росіяни перетворили уроки на тотальні заняття з пропаганди.

«Дітей змушують співати гімн Росії, молодші школярі пишуть листи російським солдатам, а старших готують до поповнення рядів армії вбивць. Усім доносять спотворену пропагандою реальність», – заявив Федоров.

Мер зазначив, що відповідальність за фактичну руйнацію системи освіти лежить, у тому числі, і на педагогах-зрадниках, які погодилися працювати на окупантів.

Нагадаємо, за інформацією мера, російські окупанти створили у захопленому Мелітополі цілу мережу катівень, у яких утримуються українські громадяни. Федоров має в своєму розпорядженні дані про те, що вороги катують мешканців Мелітополя струмом і навіть стріляють по кінцівках людей.

Раніше повідомлялося, що у Мелітополі окупанти постійно підвищують тарифи на комунальні послуги.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: