У Мелітополі загарбники змушують дітей писати листи російським солдатам

Читать на русском
У тимчасово окупованому Мелітополі загарбники змушують дітей писати листи та збирати посилки російським солдатам.
Укрінформ

У тимчасово окупованому Мелітополі загарбники змушують дітей писати листи та збирати посилки російським солдатам.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Російська пропаганда на тимчасово окупованих територіях торкається в першу чергу дітей – тих, хто ходить у садочки та школи. Цього разу в Мелітополі загарбники змусили до 23 лютого дітей написати листа російським загарбникам та принести з дому шкарпетки та спідню білизну для них.

«Якщо раніше рашисти змушували наших дітей вивчати радянські вірші та пісні, то наразі до 23 лютого вони змусили їх написати листа солдату та принести з дому шкарпетки та спідню білизну, які вони начебто будуть передавати на фронт. Тому нас не дивує, чому така низька явка до захоплених шкіл на тимчасово окупованій території», – розповів Федоров.

Він також зазначив, що росіяни відкрили в місті близько 10 молодіжних організацій і агітують школярів та студентів вступити в одну із них. Їхня мета – пропаганда «великої росії»

«Різні організації мають одну мету – пропаганда «великої росії» та промивання мізків дітям. А добровільний вибір насправді є примусом: або обираєш будь-яку, або застосують санкції», – зазначив мер.

Нагадаємо, у Запорізькій області російські військові готуються до оборони. Зокрема, загарбники перевірять бомбосховища.

Також повідомляли, що загарбники готують нову хвилю примусової паспортизації в тимчасово окупованому Мелітополі. Таким чином зрадники хочуть вислужитись перед своїми керівниками.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: