Колаборанти у Мелітополі намагаються створити власне ПВК

Читать на русском
Місцевий гауляйтер Євген Балицький шукав  так званих добровольців для свого батальйону Судоплатова по всій окупованій частині Запорізької області та в рф.
фото: Еспресо

Зрадники та колаборанти в окупованому Мелітополі намагаються створити власну приватну військову компанію. До її складу беруть людей з країни-агресора та Сербії.

Про це Мелітопольський міський голова Іван Федоров повідомляє в ефірі національного телемарафону «Єдині новини».

«Окупанти приховано мобілізують всіх підряд. За даними Генштабу у Севастополі до військкоматів викликають ІТ-спеціалістів, фінансових та інших працівників, які мали бронь від мобілізації», - йдеться у заяві.

При цьому, Федоров пояснив, що окупанти створюють власні приватні військові компанії. У Мелітополі місцевий гауляйтер Євген Балицький шукав «добровольців» для свого «батальйону Судоплатова» по всій окупованій частині Запорізької області та в рф. Охочих знайшлось не багато, тому Балицький взяв найманців з Сербії, з них двоє катів, яких розшукує Інтерпол.

«Вони зробили з мобілізованих диких звірів. Ворожих військових у народі називають «смердючими» - у них немає достатньої екіпіровки, вони не слідкують за гігієною, іноді їдять сире м’ясо і «наступають» хаотично на забій», - додав мер.

Водночас, Федоров зазначив, що ці мобілізовані повертаються до росії тільки у чорних пакетах.

Нагадаємо, що у Запорізькій області окупанти масово змушують українців брати паспорти рф.

Напередодні ми повідомляли, що окупанти знесли пам'ятник Тарасу Шевченку у центрі Мелітополя. Щоб уникнути спротиву населення загарбники зробили це вночі.

Також стало відомо, що у місті Бердянськ підірвано замінований автомобіль одного з головних колаборантів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: