У Мелітополі загарбники влаштували судилище над жінкою, яка задонатила на ЗСУ

Читать на русском
У тимчасово окупованому Мелітополі російські правоохоронці влаштували судилище над жінкою, яка грошима підтримала українських військових.
advice.uz

У тимчасово окупованому Мелітополі російські правоохоронці влаштували судилище над жінкою, яка грошима підтримала українських військових.

Про це розповів міський голова Мелітополя Іван Федоров.

«Попри катування і залякування мешканці окупованих територій посилюють спротив. Рашистам вже мало катівень, куди забирають проукраїнських активістів. Тепер будують поліцейську державу, щоб карати просто за підтримку України», – заявив він.

За словами мера, на минулому тижні окупанти почали влаштовувати справжнє судилище в тимчасово окупованому місті. Російські правоохоронці засудили жінку, яка підтримала грошима Збройні сили України. Який саме «вирок» виніс так званий суд невідомо.

«Окупанти створюють фейкові суди, вироки в яких виносять завезені судді і місцеві зрадники – влаштували судилище над жінкою, яка просто задонатила на ЗСУ. За це на росії погрожує навіть пожиттєве ув'язнення», – додав міський голова.

Федоров також нагадав, що в місті є п’ять катівень, тому він радить містянам при першій же можливості виїхати з Мелітополя.

Нагадаємо, з Ростовської області та Краснодарського краю рф до тимчасово захопленого Мелітополя заїхали 800 поліцейських.

Раніше російські окупанти запевнили, що забиратимуть квартири та автомобілі у мешканців Мелітополя, які не оформлять російський паспорт.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: