Росіяни організували в Мелітополі щонайменше п'ять катівень - мер

Читать на русском
Окупаційні війська створили у захопленому Мелітополі цілу мережу катівень, в яких незаконно утримуються українські громадяни.

Російські окупанти створили у захопленому Мелітополі цілу мережу катівень, в яких утримуються українські громадяни.

Про це повідомив мер міста Іван Федоров в ефірі телеканалу FREEДОМ.

Окупанти забиратимуть квартири у мешканців Мелітополя без паспортів рф – мерРосійські окупанти запевнили, що забиратимуть квартири та автомобілі у мешканців Мелітополя, які не оформлять російського паспорту

За його словами, на даний момент у місті облаштовано щонайменше п'ять місць незаконного позбавлення волі. При цьому Федоров уточнив, що катівень у Мелітополі може бути й більше.

«Це лише ті місця, які розташовані, наприклад, у захопленому районному відділі поліції, у захопленому військкоматі, військовій частині. У цих катівнях росіяни, коли беруть у полон наших людей, точно творять безчинства», – уточнив мер.

Федоров має в своєму розпорядженні дані про те, що росіяни катують жителів Мелітополя струмом і навіть стріляють по кінцівках людей.

«Саме тому сьогодні ми називаємо наше місто найбільшою в'язницею в Європі. Тому що у Мелітополі залишилося приблизно 50-60 тисяч цивільного населення, яке сьогодні не має жодних прав», – резюмував Федоров.

Нагадаємо, за інформацією мера, у Мелітополі росіяни постійно підвищують тарифи на комунальні послуги.

Раніше поблизу окупованого Мелітополя було підірвано міст, удар завдали з HIMARS.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: