Рік війни з росією: Зеленський показав відео з відомими на весь світ кадрами

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський оприлюднив відео про рік повномасштабної війни із російськими окупантами.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський оприлюднив відео про рік повномасштабної війни з російськими окупантами. На ролику - злочини росії та опір українського народу.

Відео він виклав на своїх сторінках у соцмережах.

Рік війни України проти окупантів: відео про перші тижні опоруПро те, як ЗСУ вщент розбили найкращі війська росіян у перші тижні війни – у відео від Слово і діло

«Рік стійкості. Рік витримки. Рік єдності. Незламні піднялись на боротьбу в лютому. Незламні переможуть», – написав Зеленський.

На відео – кадри, що облетіли весь світ: ворожі обстріли мирних міст, евакуація громадян, робота волонтерів, рятувальні операції та дії українських військових.

«Незламність складається з рішення прийняти бій. І Україна прийняла бій, і почала чинити опір, рятувати і допомагати, звільняти і переконувати сві», – йдеться у відеоролику.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський 24 лютого дав масштабну пресконференцію «Лютий. Рік незламності», присвячену роковинам повномасштабного вторгнення росії в Україну. Він пояснив, чому впевнений у перемозі ЗСУ у 2023 році.

Президент України також назвав свій найстрашніший день війни за рік.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: