Зеленський пояснив, чому впевнений у перемозі ЗСУ у 2023 році

Читать на русском
Україна обов'язково переможе у війні проти росії. Для цього наша країна має мотивацію, впевненість, друзів, дипломатію, заявив Зеленський.
скріншот з трансляції

Україна переможе у війні проти росії цього року, тому що за нашою країною стоїть правда. Це вдасться зробити в тому випадку, якщо всі країни-партнери України виконають свої обіцянки та зобов'язання у встановлені терміни.

Про це заявив президент Володимир Зеленський у відповідь на запитання кореспондента CNN на пресконференції «Лютий. Рік незламності», присвяченій роковинам повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Найдовший день: події 24 лютого 2022 рокуПерший день повномасштабного вторгнення росії в Україну – хронологія найважливіших подій 24 лютого 2022 року у матеріалі Слово і діло

Зеленському, зокрема, поставили питання: чому він упевнений, що перемога України буде цього року і як він трактує слова західних партнерів, що вони «допомагатимуть стільки, скільки потрібно».

«Я справді цього дуже хочу. І вважаю, якщо ми з нашими партнерами залишатимемося, кожен з нас усередині нашої країни, залишатимемося міцним «кулаком», якщо наші партнери будуть об'єднані для нашої перемоги, бо це перемога цінностей. Якщо наші партнери дотримаються всіх своїх слів, термінів..Якщо всі ми зробимо свою «важливу домашню роботу», ми виконаємо всі свої завдання, на нас неминуче чекає перемога», – сказав Зеленський.

Президент висловив упевненість, що перемога однозначно буде за Україною.

«Я впевнений, що перемога буде. Я не думаю. Так, я дуже хочу, щоб цього року. У нас для цього є все – мотивація, впевненість, друзі, дипломатія. Ми об'єднали усі сили. Проти цієї «навали»», – додав він.

Президент нагадав, що Україні допомагають її друзі, щоби російська агресія не поширилася далі, на інші країни. До того ж на боці України правда, за яку воюють наші захисники.

Нагадаємо, сьогодні у річницю вторгнення Зеленський дає масштабну пресконференцію у Києві. Трансляція доступна на нашому сайті.

«Слово і діло» зібрало обіцянки президента Володимира Зеленського за останній місяць війни з рф.

Також ми зібрали реакцію світових лідерів на річницю вторгнення росії в Україну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: