Президент України назвав свій найстрашніший день війни за рік

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський зізнався, який день за рік повномасштабної війни з рф був для нього найтрагічнішим і хто його розчарував його після 24 лютого.
Зеленський у БучіAFP/Getty Images

Президент України Володимир Зеленський зізнався, який день за рік повномасштабної війни з росією був для нього найтрагічнішим. Також він розповів, хто його розчарував його після 24 лютого.

Запитання Зеленському поставили на пресконференції «Лютий. Рік незламності» у Києві у п'ятницю.

Зеленський пояснив, чому впевнений у перемозі ЗСУ у 2023 роціУкраїна обов'язково переможе у війні проти росії. Для цього наша країна має мотивацію, впевненість, друзів, дипломатію, заявив Зеленський.

«Напевно, Буча. Те, що я побачив. Момент, коли ми деокупували (місто – ред.). Було дуже страшно. Ми реально побачили, що диявол він не десь там, а він на землі», – сказав Зеленський.

Також він відповів на запитання, хто його розчарував після початку вторгнення росії рік тому.

«Усі ті, хто виїхали 24 числа (лютий 2022 року – ред.) Усі ті, хто виїхали з Києва. Ті, хто виїжджали із міст, сіл. Які мають керувати країною чи охороняти її. Боротися за неї. Усі ті люди мене розчарували», – сказав президент.

Зеленського також попросили назвати найбільшу помилку, на його думку, яку він зробив за рік.

За словами президента, він, як і будь-яка інша людина, може помилятися щодня. Бо йому доводиться робити вибір щодня. Однак, зазначив Зеленський, у його випадку найважливіше «не допустити фатальних помилок, і таких ще не було».

Нагадаємо, сьогодні у річницю вторгнення Зеленський дає масштабну пресконференцію у Києві. Трансляція доступна на нашому сайті.

«Слово і діло» зібрало обіцянки президента Володимира Зеленського за останній місяць війни з рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: