НАБУ і САП розслідують імовірне збагачення нардепа «слуг народу» Халімона

Читать на русском
В Офісі генпрокурора погодили внесення відомостей стосовно заступника голови фракції СН, який влітку обзавівся маєтком у столиці.
Павло Халімон

Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура вже розслідують кримінальне провадження за фактом імовірного незаконного збагачення заступника голови фракції «Слуги народу» Павла Халімона.

Таку інформацію «Слово і діло» повідомила речниця САП Ольга Постолюк.

За її словами, Офіс генерального прокурора погодив внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань про факт імовірного незаконного збагачення нардепа СН Павла Халімона. Раніше антикорупційна прокуратура подала до Офісу генпрокурора рапорт, в якому просила порушити кримінальне провадження стосовно нардепа Халімона.

Нагадаємо, журналісти «Української правди» з'ясували, що заступник голови фракції СН Павло Халімон почав жити у приватному будинку поблизу ботанічного саду імені Гришка в історичній місцевості Києва під назвою Звіринець. Сама нерухомість записана на іншу особу, яка пов'язана з Халімоном.

Після оприлюднення цих фактів у ЗМІ голова фракції СН Давид Арахамія анонсував звільнення Халімона з посади заступника.

Раніше на заступника голови фракції СН уже намагалися відкрити провадження, але на той час генпрокурор Ірина Венедіктова відмовилася це зробити. Справу порушили лише після оприлюднення фактів в медіа.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: