ЗМІ спрогнозували, хто може замінити Резнікова на посаді міністра оборони

Читать на русском
Вчора, 4 лютого, нардеп Ярослав Железняк у своєму Телеграм-каналі натякнув на те, що Резніков може піти з Міноборони.
фото: ВВС

Олексія Резнікова на посаді міністра оборони може замінити керівник Головного управляння розвідки Кирило Буданов.

Про це повідомляють РБК-Україна та видання «Українська правда».

Згідно з даними джерел ЗМІ, Резнікова на посаді може замінити професійний військовий, а одним з головних кандидатів на його місце є Буданов.

Співрозмовники РБК-Україна стверджують, що Резніков залишиться в команді, щоправда, вчорашні чутки про його переведення на посаду міністра юстиції не відповідають дійсності.

У Резнікова прокоментували підозри колишнім чиновникам МіноборониМіністерство оборони сприяє правоохоронним органам у розслідуванні справ, пов'язаних із колишніми чиновниками відомства.

Очікується, що питання щодо відставки Резнікова можуть обговорюватись у неділю, 5 лютого, на засіданні фракції «Слуги народу».

Сам Олексій Резніков скликав 5 лютого на 15:00 пресконференцію. Про що на ній йтиметься, наразі невідомо.

Інформацію про можливе призначення Буданова підтвердили й джерела УП в Офісі президента, Кабміні та силових відомствах. Зокрема, співрозмовники розповіли, що Буданов вже шукає собі заміну в ГУР.

Зазначимо, що вчора, 4 лютого, нардеп Ярослав Железняк у своєму Телеграм-каналі натякнув на те, що Резніков може піти з Міноборони. Детальнішої інформації він не надав. Цю інформацію миттєво підхопили українські новинні Телеграм-канали.

Нагадаємо, видання «Дзеркало тижня» з посиланням на документи повідомило, що ціни на закупівлю продовольства та надання послуг із харчування для військових у контракті Міноборони перевищують роздрібні у два-три рази.

Олексій Резніков по пунктах прокоментував звинувачення на адресу Міноборони.

У НАБУ заявили, що розпочали розслідування фактів ймовірного завищення цін на закупівлю Міністерства оборони продуктів для армії ще до публікації інформації у ЗМІ.

25 січня на тлі скандалу із закупівлею продуктів для армії за завищеними цінами звільнено директора департаменту закупівель Міністерства оборони Богдана Хмельницького.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: